Lockheed Draviet wint Prix Wine & Spirits
Lockheed Draviet wint Prix Wine & Spirits
  • 09-07-2021

Op de baan van Victoria Park Wolvega heeft Lockheed Draviet ook zijn laatste voorbereidende koers richting de grote Duitse klassiekers in winst omgezet. In de Prix Wine & Spirits toonde de hengst zich de sterkste van een gezelschap van 11 paarden.

Omdat Jaap van Rijn in deze koers een ander paard moest rijden was Robin Bakker gecontracteerd om achter Lockheed Draviet plaatst te nemen. Direct na de start was het Jaap van Rijn die zijn Fenomen A.F. naar de leiding stuurde en wat afstand nam, gevolgd door Ronin en Lockheed Draviet. Na 500 meter vond Bakker het echter genoeg en stuurde hij Lockheed Draviet naar de leiding. Van daaruit controleerde Lockheed Draviet de koers tot aan de laatste overzijde. Daar kreeg de hengst een aanval van Orgie Vrijthout te verduren en even leek het erop dat Orgie Vrijthout die aanval zou winnen maar Lockheed Draviet hield sterk stand en wees zijn aanvaller gedecideerd terug.

Uiteindelijk finishte Lockheed Draviet in een kilometertijd van 1.14,9 over 2.100 meter. Met twee zeges en een tweede plaats in vijf starts sloot Lockheed Draviet zijn voorbereiding af. De volgende opdracht ligt in het Buddenbrock Rennen op de baan van Berlijn waarin hij de top van zijn Duitse jaargang tegen zal komen!

CLOSE

Wilt u meer weten over Arnold Mollema Racing Stable of heeft u vragen m.b.t. de drafsport in binnen- en buitenland? Neem dan contact met ons op.

  • +31 (0) 6 53 176 715
  • info@arnoldmollema.com
  • Peter Stuyvesantweg 46 8748 HE Sonnega The Netherlands