Flabbergasted wint weer!
Flabbergasted wint weer!
  • 13-04-2021

In het Franse Carpentras heeft Flabbergasted de tweede zege van het seizoen behaald. Op het Franse gras schreef de ruin de Prix Chateau de Segnies op zijn naam.

Na de start stuurde Sophie Blanchetiere de aan haar toevertrouwde Flabbergasted beheerst op pad en bij het ingaan van de eerste bocht lag de forse ruin in vijfde positie. Al snel daarna stuurde de voormalig Franse kampioene bij de amateurs haar paard naar het front en daarmee was de basis voor de zege gelegd.

Flabbergasted controleerde de koers en liep op weg naar de finish steeds verder weg bij de concurrentie.

Het betekende de tweede zege dit jaar van Flabbergasted want op 20 maart had hij met dezelfde rijdster ook al gewonnen op de baan van Salon de Provence.

Flabbergasted is in gezamenlijk bezit met Draviet Stables en staat momenteel in training bij Yannick Alain Briand. Onder zijn hoede won Flabbergasted inmiddels vier koersen. In totaal verdiende de zoon van Qualypso Jiel en Tess Merett nu een kleine 50.000 euro. Daaraan koppelde hij een record van 1.14,9/2.600m.

CLOSE

Wilt u meer weten over Arnold Mollema Racing Stable of heeft u vragen m.b.t. de drafsport in binnen- en buitenland? Neem dan contact met ons op.

  • +31 (0) 6 53 176 715
  • info@arnoldmollema.com
  • Peter Stuyvesantweg 46 8748 HE Sonnega The Netherlands