Juan les Pins op koers voor Duitse Derby
Juan les Pins op koers voor Duitse Derby
  • 22-05-2019

Op de weg naar de Duitse Derby in augustus van dit jaar, heeft Juan les Pins opnieuw een belangrijke stap gezet. Afgelopen zondag stonden op de baan van Berlin Mariendorf de klassieke Adbell Toddington Rennen op het programma. De koers kent een afdeling voor de merries en eentje voor de hengsten en ruins. In dat laatste onderdeel kwam onze Juan les Pins aan de start.

De hengst had twee weken geleden al indruk gemaakt met een tweede plaats in de series voor de Breeders Course maar in dit nummer deed Juan les Pins er nog een schepje bovenop. Opnieuw pakte de hengst een mooie tweede plaats, dit keer achter Gladiateur, maar opnieuw rolde er een nieuw record uit de chronometers. Juan les Pins tickte na 1.900 meter af in 1.13,7 en verbeterde daarmee zijn persoonlijke record met een volle seconde. De klassering was goed voor een premie van 5.000 euro waarmee de totale verdiensten van Juan les Pins nu uitkomen op 7.800 euro.

Juan les Pins is een zoon van Expo Bi en de merrie Pine Spirit. Hij komt uit onze eigen fokkerij en we hebben het paard in gezamenlijk bezit met Draviet Stables.

CLOSE

Wilt u meer weten over Arnold Mollema Racing Stable of heeft u vragen m.b.t. de drafsport in binnen- en buitenland? Neem dan contact met ons op.

  • +31 (0) 6 53 176 715
  • info@arnoldmollema.com
  • Peter Stuyvesantweg 46 8748 HE Sonnega The Netherlands