Do Kiss Me wint op Nancy
Do Kiss Me wint op Nancy
  • 22-05-2019

De Franse successen blijven elkaar opvolgen dit jaar. Dit keer was het de beurt aan Do Kiss Me die op de baan van Nancy de Prix Jacques Gruber op zijn naam schreef. In handen van gastpikeur Pierre Yves Verva was Do Kiss Me de snelste in het nummer over 2.625 meter. Daarbij klokte de hengst een kilometertijd van 1.16,7. De zege leverde deze keer 7.650 euro op.

Aan het begin van deze maand was Do Kiss Me al dichtbij de overwinning op de baan van La Capelle. Daar werd hij op 4 mei tweede in de Prix Tom Kazak. Die klassering was goed voor 4.500 euro. Do Kiss Me verdiende in zijn laatste vier starts (in april en mei) liefst 21.900 euro!

Do Kiss Me is de volle broer van de legendarische hengst Timoko. Moeder Kiss Me Coulonces geeft haar nakomelingen veel speed mee. Ook Do Kiss Me heeft die snelheid getuige zijn record van 1.11,6. De hengst is gefokt door en in het bezit van Paul van Klaveren!

Ook Duarte is op dreef in Frankrijk.

Er was de afgelopen week niet alleen succes voor Do Kiss Me. Ook Duarte boekte een overwinning op Franse bodem. De ruin uit onze fokkerij staat in training bij de fransman Yannick Alain Briand met wie we Duarte in gezamenlijk bezit hebben. Op de baan van Marseille Borely zegevierde Duarte op 15 mei jl. in de Prix Emile Neveux. Hij won die koers over 2.300 meter in een nieuw record van 1.14 rond en verdiende daarmee 10.500 euro. Daarmee tilde de zoon van Quipeck en Kiravana zijn totale verdiensten over de grens van 100.000 euro naar 107.385.

Hiermee is Duarte ons tiende fokproduct met een winsom van meer dan 100.000 euro!

CLOSE

Wilt u meer weten over Arnold Mollema Racing Stable of heeft u vragen m.b.t. de drafsport in binnen- en buitenland? Neem dan contact met ons op.

  • +31 (0) 6 53 176 715
  • info@arnoldmollema.com
  • Peter Stuyvesantweg 46 8748 HE Sonnega The Netherlands