Duarte blijft winnen
Duarte blijft winnen
  • 26-06-2020

Duarte blijft maar winnen onder het zadel. In de Prix Paul Adam op de baan van Marseille Borely was de ruin opnieuw te sterk voor de concurrentie. Met Océane Briand in het zadel schreef Duarte dit nummer over 2.400 meter op zijn naam in een kilometertijd van 1.14,6. Daarmee was de derde opeenvolgende zege een feit voor de zoon van Quopeck en Kiravana. Duarte is een product van onze eigen fokkerij en in gezamenlijk bezit met Yannick Alain Briand.

Onze fokkerij scoort met de Franse D-jaargang sowieso bijzonder hoog. De verdiensten van Duarte hebben inmiddels de 200.000-grens gepasseerd terwijl ook Do It Again (eveneens door ons gefokt) inmiddels meer dan 200.000 verdiende.

Goldilocks heeft ook een voortvarende Franse herstart gemaakt. De nu vierjarige hengst van Vramdao wist in drie starts twee keer te winnen en was daarnaast 1 keer als derde geplaatst. De eerste zege van Goldilocks vond plaats op 7 juni op de baan van Avignon. Daar zegevierde de hengst in de Prix de la Cave Saint Marc de Caromb, een nummer over 2.200 meter. In handen van Yannick Alain Briand liet Goldilocks een kilometertijd van 1.16 rond noteren en mocht het paard ruim 5.800 euro aan zijn winsom toevoegen.

De tweede zege vond ook plaats op de piste van Avignon en ook nu was Yannick Alain Briand de rijder van dienst. In de Prix AA84 le Pontest toonde Goldilocks zich de sterkste in een veld van 11 paarden. Dit keer was de zege goed voor 5.400 euro en daarmee staat de teller nu op ruim 35.000 euro.

Goldilocks is in gezamenlijk bezit van Jan Stins, Paul van Klaveren en Arnold Mollema. Paul van klaveren fokte de hengst uit zijn Vramdao en de merrie Picolina.

CLOSE

Wilt u meer weten over Arnold Mollema Racing Stable of heeft u vragen m.b.t. de drafsport in binnen- en buitenland? Neem dan contact met ons op.

  • +31 (0) 6 53 176 715
  • info@arnoldmollema.com
  • Peter Stuyvesantweg 46 8748 HE Sonnega The Netherlands