Opnieuw zege voor Do it Again
Opnieuw zege voor Do it Again
  • 20-02-2019

Precies twee weken naar z’n zege in de Prix des Anemones war het op dinsdag 19 februari opnieuw raak in Cagnes sur Mer voor Do it Again. Deze keer was de ruin de sterkste in de Prix Jow du Vro, een koers over ruim 2.900 meter voor paarden die nog geen 125.000 euro verdiend hadden. Onder het motto “never change a winning team” was ook deze keer David Bekaert aangesteld om het stuurwerk achter de ruin voor z’n rekening te nemen.

Het koersen op de grote baan van Cagnes sur Mer ligt het paard. Al vrij snel had de ruin de leiding overgenomen en kon daar z’n eigen gang gaan. Do it Again dicteerde het tempo en voerde het veld aan als een grootvorst. Alle aanvallen werden afgeslagen en na 2.900 meter hing Dot it Again onbedreigd op de finish af. Uiteindelijk rolde er een kilometertijd van 1.14,1 uit de chronometers. De prestatie van Do it Again werd beloond met een premie van ruim 13.000 euro.

Do it Again staat sinds eind januari in Zuid Frankrijk. in slechts drie koersen verdiende hij inmiddels ruim 31.500 euro. Do it Again behaalde inmiddels 9 overwinningen in Frankrijk en bij elke zege was David Bekaert de pikeur van dienst. De ruin is een product van onze eigen fokkerij en is in gezamenlijk bezit van Arnold Mollema en Bauke en Anouck Bakhuizen, de mensen achter Draviet Stables.

klik hier voor de video van de koers van Do it Again!

CLOSE

Wilt u meer weten over Arnold Mollema Racing Stable of heeft u vragen m.b.t. de drafsport in binnen- en buitenland? Neem dan contact met ons op.

  • +31 (0) 6 53 176 715
  • info@arnoldmollema.com
  • Peter Stuyvesantweg 46 8748 HE Sonnega The Netherlands