Opnieuw een zege voor Dame Quick
Opnieuw een zege voor Dame Quick
  • 19-02-2020

Afgelopen vrijdag behaalde Dame Quick opnieuw een zege op haar thuisbasis, Victoria Park Wolvega. In de Prix Vinochka was de merrie van Carpe Diem haar concurrenten duidelijk de baas en ook dit keer hanteerde catchdriver Jaap van Rijn een beproefde tactiek.

Na de start liet van Rijn zijn pupil rustig op de benen komen en pas na ruim een ronde zocht Dame Quick langzamerhand de leidende Diva Divine op. Toen het beste er bij Diva Divine er van af was la Dona de Vrie in leidende positie met Dame Quick daar vlak achter. Bij het uitkomen van de laatste nam Dame Quick de leiding over. De merrie gooide haar geheime wapen in de strijd en legde haar tegenstanders een straffe eindsprint op. Op de inmiddels bekende manier liep Dame Quick stug door en finishte met ruime voorsprong. Dit keer liet ze daarbij een kilometertijd van 1.16,8 over 2.600 meter noteren.

De zege leverde deze keer 1.100 euro op en daarmee verdiende Dame Quick in haar laatste vijf starts liefst 7.500 euro! Daarmee komen haar totale verdiensten uit op 29.685 euro.

CLOSE

Wilt u meer weten over Arnold Mollema Racing Stable of heeft u vragen m.b.t. de drafsport in binnen- en buitenland? Neem dan contact met ons op.

  • +31 (0) 6 53 176 715
  • info@arnoldmollema.com
  • Peter Stuyvesantweg 46 8748 HE Sonnega The Netherlands