Do it Again opnieuw geplaatst in Cagnes sur Mer
Do it Again opnieuw geplaatst in Cagnes sur Mer
  • 10-02-2020

Afgelopen zaterdag (08-02) was Do it Again opnieuw geplaatst in Cagnes sur Mer. Dit keer leverde een start in de Prix Polygone Saint Jean een mooie derde plaats op. In de koers over 2.925 meter stond Do it Again bepaald niet licht ingeschreven. Het nummer was uitgeschreven voor paarden met een winsom tot 230.000 euro en de teller bij Do it Again stond op 196.000!

Na de start liet Do it Again het geweld aan de kop aan zich voorbij gaan. Pikeur David Bekaert bracht zijn pupil rustig op de benen en sloot aan in de staart van het veld. Van daaruit zicht Do it Again in het tweede spoor de leidende positie op die hij na een forse inspanning ook wist te verkrijgen. Deze wist hij te behouden tot vlak voor de finish. Daar moest hij echter z’n meerdere erkennen in El Villagio, de grootverdiener uit dit veld en Eden Basque. In een kanppe 1.15,1 consolideerde Do it Again z’n derde plaats en dat mag gerust een prima prestatie worden genoemd!

Vanaf 1 januari was dit de derde klassering voor Do it Again. In z’n drie starts dit jaar verdiende de ruin ruim 12.300 euro en daarmee staat de teller van Do it Again nu op 200.840 euro! Do it Again werd door Arnold Mollema gefokt en is in gezamenlijk bezit met Draviet Stables.

Klik hier voor de video van de Prix Polygone Saint Jean!

CLOSE

Wilt u meer weten over Arnold Mollema Racing Stable of heeft u vragen m.b.t. de drafsport in binnen- en buitenland? Neem dan contact met ons op.

  • +31 (0) 6 53 176 715
  • info@arnoldmollema.com
  • Peter Stuyvesantweg 46 8748 HE Sonnega The Netherlands