Yearling Sale – Impereur
Yearling Sale – Impereur
  • 19-08-2019

Op zaterdag 31 augustus 2019 staat op de baan van Victoria Park Wolvega de 3e editie van de Wolvega International Yearling Sale op het programma. Deze veiling van jaarlingen is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende veiling waarvan de eerste jaarlingen inmiddels, in binnen- en buitenland, op het hoogste niveau acteren. In de editie van 2019 hebben wij met In Extremis (DE), Into the World (FR), Il Padrino (FR) en Impereur (FR), vier jaarlingen in de veiling. Op onze website stellen we deze jaarlingen uitgebreid aan u voor. Tevens kunt u de bijgevoegde PDF downloaden om alle details van het betreffende jaarling nog eens op uw gemak door te lezen. Deze keer Impereur.

Impereur (FR)
Impereur is het eerste product van Topaze Littoral (1.14,3 – €. 65.646). De merrie van Kid Blue uit La Cuenta won zowel in Frankrijk als in Nederland en is de halfzus van o.a. Virus Littoral (winsom €. 77.730) en de in Nederland ook bekende Usky Littoral (winsom €. 42.380). La Cuenta bracht in totaal 10 nakomelingen die allen de baan haalden.

De vader van Impereur is Vramdao. De hengst bracht het in zijn loopbaan tot een record van 1.13,3 en verdiende daarbij ruim 270.000 euro! Een veel belangrijker detail van Vramdao is het feit dat hij de Quido du Goutier halfbroer van niemand minder dan Timoko is. De bij leven al legendarische hengst is met zijn winsom van €. 5.006.731 is de meest verdienende draver uit de Franse drafsport aller tijden!

Impereur voert zo’n 35% Amerikaans bloed. Deze manier van fokken leverde reeds een groot aantal miljonairs zoals o.a. Defi d’Aunou, Bird Parker, Offshore Dream en Coktail Jet op. Met Impereur stapt u in op het hoogste niveau van de Franse drafsport.

Download hier de factsheet van Impereur!

CLOSE

Wilt u meer weten over Arnold Mollema Racing Stable of heeft u vragen m.b.t. de drafsport in binnen- en buitenland? Neem dan contact met ons op.

  • +31 (0) 6 53 176 715
  • info@arnoldmollema.com
  • Peter Stuyvesantweg 46 8748 HE Sonnega The Netherlands