Victoria Five-bonus en winterfinale voor Dame Quick
Victoria Five-bonus en winterfinale voor Dame Quick
  • 10-03-2020

Met de winst in de winterfinale van de Trotteur Francais Lady Challenge afgelopen vrijdag op de thuisbaan heeft Dame Quick de Victoria Five-bonus gewonnen. Sponsor Thijs van Dijk van van Dijk & Kuipers Steenspecialisten stelde aan het begin van de winter een bonus van 1.000 euro beschikbaar voor het paard dat deze “Franse winter” op Victoria Park als eerste vijf overwinningen zou behalen. Dame Quick zegevierde op 20 december van het afgelopen jaar in de Prix Paris Turf en was op de eerste meeting van het nieuwe jaar succesvol in de Prix Billie de Montfort. Daarna volgden zeges in de Prix Gunilla d’Atout en de Prix Vinochka.

Op de laatste vrijdag van deze winter was Dame Quick al actief in de eerste koers van de meeting en bij winst was de bonus zeker. In tegenstelling tot haar vorige koersen zocht Dame Quick nu eerder de leidende positie op en met nog een volle ronde te gaan voerde de merrie het veld aan. Ook vanuit deze positie kon de merrie haar beproefde tactiek inzetten. Haar harde droge sprint op de laatste meters is momenteel door geen enkele concurrent te pareren en ook dit keer stoomde Dame Quick onverstoorbaar door. Uiteindelijk zegevierde de merrie in een mooie 1.15,8 over 2.600 meter.

Dame Quick verdiende in de afgelopen winter 12.950 euro plus de 1.000 euro van de Victoria Five-bonus. Haar totale winsom bedraagt nu 34.685 euro en de merrie heeft een record van 1.14,5. Dame Quick werd in Frankrijk gefokt door Ecurie Quick Star en is in het bezit van Arnold Mollema.

Click hier voor de koers van Dame Quick!

CLOSE

Wilt u meer weten over Arnold Mollema Racing Stable of heeft u vragen m.b.t. de drafsport in binnen- en buitenland? Neem dan contact met ons op.

  • +31 (0) 6 53 176 715
  • info@arnoldmollema.com
  • Peter Stuyvesantweg 46 8748 HE Sonnega The Netherlands