Het zomerseizoen in Zuid Frankrijk is begonnen en dat betekend dat we met onze paarden weer kwartiermaken op de baan van Cagnes sur Mer. Op de baan zijn in de zomer diverse koersavonden en afgelopen maandag traden Do it Again en A Miracle aan voor een optreden op de Zuid Franse baan.

Op de baan waar z’n moeder, New Creation, in het verleden van zich liet spreken was het nu Do it Again die het aanwezige publiek op de banken kreeg. De vierjarige ruin schreef er de Prix Belle de Nuit op zijn naam. Dat deed Do it Again in een kilometertijd van 1.16,2 over 2.925 meter en daarmee was Do it Again ruim sneller dan zijn tegenstanders. De winst was goed voor 11.250 euro en daarmee tilde Do it Again z’n totale verdiensten naar 39.450 euro.

Do it Again is een zoon van voormalig Cornulier-winnaar Singalo en New Creation. De ruin komt uit onze eigen fokkerij en is in gedeeld bezit met Draviet Stables van Bauke en Anouck Bakhuizen.

A Miracle, de halfbroer van Do it Again, zag in de slotkoers van de meeting zijn hoop op een goede klassering in rook op gaan door een uitschakeling!

Klik hier voor de video van de koers!